• slide
  • slide
  • slide

Kinderfeestjes

Je komt aan bij Natuurpark de Leemputten, op het terras is een leuk plekje voor je gereserveerd. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes eet je wat lekkers en pak je je cadeautjes uit.

Kinderfeestje Watertrappelen: Daarna ga je in groepjes op de waterfiets het gebied verkennen. Onderweg los je een opdracht op. Zit het waterfietsen er op dan is er op het terras weer iets lekkers.

Of

Kinderfeestje Met de Benewagen: Daarna ga je in groepjes op pad. Je gaat Klootschieten. Weten jullie de weg terug te vinden in zo weinig mogelijk worpen? Weer terug op de locatie is er op het terras weer iets lekkers.

Of  

Kinderfeestje Voel je jarig: Daarna ga je in groepjes op de waterfiets het gebied verkennen. Onderweg los je een opdracht op. Zit het waterfietsen er op dan is er op het terras weer iets lekkers. Vervolgens ga je in groepjes op pad. Je gaat Klootschieten.  Weten jullie de weg terug te vinden in zo weinig mogelijk worpen? We sluiten af met een lekker ijsje.

Na de activiteit nog even spelen in de speelweide…dat kan!

Kinderfeestje: Watertrappelen Met de benewagen Voel je jarig
Onbeperkt ranja X X X
Soesjes bij ontvangst (2p.p.) X X X
IJsje (keuze uit 3 soorten) X X X
Verrassing voor de jarige X X X
Activiteit 1,5 uur waterfietsen 1,5-2 uur klootschieten 1,5 uur waterfietsen + 1,5-2 uur klootschieten
En inclusief Zakje chips Rugzak met wat lekkers voor onderweg Zakje chips
Kosten per kind € 10,00 € 10,00 € 13,25

 

Wist je dat... je voor € 3,75 per kind bovenstaande arrangementen kan uitbreiden met friet met een frikandel of kroket.

 

Kinderfeestje: Kleintje kinderfeest

Op zoek naar een kinderfeestje voor kinderen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 8 jaar en vindt u ze nog te klein voor op de waterfiets? Kom dan gewoon lekker spelen! Rennen door gras, kruipen door de tunnels, rollen van de speelbult of bij mooi weer vies worden in de modder. Plezier gegarandeerd!

Tip voor papa's en mama's: Vermeld op de uitnodiging even dat het handig is een setje extra kleren en een handoek mee te nemen... ons motto is: 'Vies worden mag!'

Kinderfeestje Kleintje kinderfeest 1 Kleintje kinderfeest 2
Onbeperkt ranja x x
Soesjes bij ontvangst (2p.p.) x
Zakje chips x
IJsje (keuze uit 3 soorten) x x
Friet met frikandel of kroket x x
Prijs per kind € 8,25 € 6,25
arrow_upward